Äripäev • 29. september 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Mart Luigel jälle uus plaan

Mart Luik.
Mart Luik.  Foto: Andras Kralla

Viimasel ajal hoogsalt nii ettevõtluses kui poliitikas kätt proovinud Mart Luik plaanib nüüd rajada erahaigla.

Luik tegeleb erahaigla projektiga, mille põhiline eestvedaja on tema pikaajaline hea tuttav Vallo Veering, vahendas ERR.

"Paar keskust on juba olemas, on Hea Une Keskus ja pea- ja kaelakirurgia arstid on ka juba kokku kogutud. Aga see on alles algus, selle pinnal me tegeleme erahaigla rajamise plaaniga," ütles Luik ERR-ile.

Kunagi peamiselt meediajuhina tuntud Luik on juhtinud ka majandusraskustesse sattunud klubi Rock Cafe ning eelmisel aastal Vastse-Kuuste lihatööstuse ära ostnud ühistut Eesti Lihatööstus, ent selle taga olevate seakasvatajatega koostöö eriti kaua ei õnnestunud.

Seejärel läks Luik poliitikasse ning vedas Jüri Mõisa ja Urmas Sõõrumaa valimisliidu Tegus Tallinn kampaaniat. Kui Mõis ja Sõõrumaa otsustasid aga teha ühise nimekirja koos Edgar Savisaare blokiga, põgenes Luik laevalt ning kandideerib oktoobris hoopis IRLi nimekirjas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt