Väikesaared taotlevad liiklusseaduse muutmist

06. november 2017, 14:25
Kihnu turismielu.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171106/NEWS/171109836/AR/0/kihnu.jpg

Riigikogu majanduskomisjon arutas tänasel istungil väikesaarte esindajate ettepanekut muuta liiklusseadust nii, et väikesaartel tohiks vedada reisijaid selleks kohandatud veoautodel, kui auto kiirus jääb alla 40 kilomeetri tunnis.

Praegune seadus ei luba väikesaartel turismi ja puhkemajanduse raames sõitjaid veoauto kastis vedada, samas on seda seal aastakümneid tehtud, kommenteeris komisjoni esimees Sven Sester. Praegu on lubatud kastis sõita veost saatval või veosele järele mineval isikul. Samuti tohivad sõitjaid kastis vedada Kaitsevägi ja Kaitseliit, kelle sõiduki kiirus peab olema alla 60 kilomeetri tunnis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2017, 14:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing