Kristjan Pruul • 14. veebruar 2018 kell 11:00

ERGO tuli Taxifyle vastu

Taksod.  Foto: Scanpix/Reuters

Pärast seda, kui novembris tõusid sõidujagajate kindlustusmaksed, jõudis Taxify nüüd soodsamat hinda tõotava kokkuleppeni kindlustusfirmaga ERGO.

Möödunud aastal jõustus regulatsioon, mis pani sõidujagajad turul taksojuhtidega sarnasesse olukorda - selle tagajärjel tõusid märkimisväärselt sõidujagajate kindlustustasud, mis olenevalt seltsist võivad olla varasemast kuni neli korda kallimad.

Samal ajal alustas Taxify kindlustusseltsidega läbirääkimisi, et jõuda  soodsamate lepinguteni. Sõidujagaja sõidab küll rohkem kui tavakasutaja, kuid ikkagi vähem kui taksojuht. Toona olid kindlustusseltsid pigem tõrkuval seisukohal ning juhtisid tähelepanu, et oleksid soovinud juba varem teada, kes täpselt sõidujagamisega tegelevad.

Täna teatasid Taxify ja ERGO Kindlustus, et arendavad koos välja kasutuspõhise paketi, mis seob kindlustussumma automaatselt juhi sõidutundidega.

Seniks, kuni kasutuspõhises paketis kokku lepitakse, pakutakse Taxify juhtidele ka atraktiivsemaid tingimusi, lubas ERGO. Põhjusena tõi ta Taxify suure sõidujagajate baasi.

“Esimene samm on täna tehtud, kindlasti jätkame kasutuspõhise kindlustuspaketi arendamist,” ütles Taxify Eesti tegevjuht Hanno Liiva pressiteates.

„Oleme avatud koostööle uudsete lahenduste loomisel, mis muudavad klientide elu mugavamaks. Taxify suur sõidujagajate baas on hea eeldus uusi lahendusi katsetada ja välja töötada,“ lisas teates ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap.

Lisaks kindlustuspaketile peab sõidujagajal alates novembrist olema ka teenindajakaart, sõidukikaart ja veoluba. Taxify teatas, et sõidukikaardid saab registreerida nende taksoveoloale. Samuti kompenseerib Taxify teatud arvu sõite teinud juhtidele ka teenindajakaardi taotlemisele kulunud summa.

Hetkel kuum