Äripäev • 3. aprill 2018 kell 7:30

Autorollo vaidlus jõudis riigikohtusse

Ühe kohtuasja toimikud kohtuniku laual.  Foto: Erik Prozes

Autorollo tsiviilasjas on langetatud juba kolm ringkonnakohtu otsust. Eile kaebasid Autorollo pankrotihaldurid viimase otsuse riigikohtusse, kirjutas Delfi.

Pankrotis transpordifirma Autorollo juhtum on kohtute vahet käinud aastaid: kriminaalasi lõppes firma endise omaniku Väino Pentuse ja firma likvideerinud advokaadi Siim Roode süüdimõistmisega. Endiselt käib aga pankroti põhjustatud kahju hüvitamise tsiviilasi.

Majanduskriisi ajal pankrotti läinud Autorollo jäi kütuse eest võlgu ettevõtja Teet Järveküljele, kes süüdistas Autorollo omanikku Väino Pentust ning tema tütart Keit Pentus-Rosimannust ja viimase abikaasat Rain Rosimannust firma tühjaks kantimises.

Eile kaevatigi ringkonnakohtu otsus riigikohtusse. "Vaidlustasime selle, sealjuures ka Keit Pentus-Rosimannuse ja Rain Rosimannuse tegevuse olematuks tõlgendamise ringkonnakohtus," teatas Järvekülg Delfile.

Loe lähemalt Delfist.

Hetkel kuum