• Cleveroni müügi- ja teenindusdivisjoni juht Sten Argos leiab, et müük peab käima kliendi emakeeles.Foto: Raul Mee
  Jaga lugu:

  Cleveron jagab kliente keele järgi

  Erinevalt mõne teise organisatsiooni müügistrateegiast on Cleveron otsustanud oma kliendid jagada vastavalt halduri keeleoskusele, vahendab bestsales.ee.

  "Millist keelt haldur oskab, sinna klient läheb. On hästi oluline, et kliendiga suheldakse tema emakeeles. Isegi juhul, kui äriline otsus tehakse inglise keeles, masinate paigaldamisel on palju olulisi detaile," põhjendas Cleveroni müügi- ja teenindusdivisjoni juht Sten Argos, miks müük peab käima kliendi emakeeles.
  Küsimusele, kuidas maailma suurimatele müük käib, vastas Argos, et see on hull töö ja võtab aega vähemalt 1,5–2 aastat.
  "Suurte klientide puhul on tegemist keeruliste ja mitmekihiliste organisatsioonidega – teed ühel tasemel kokkuleppe ära ja siis tuleb kusagilt mujalt signaal, et oot-oot, ma ikka ei saanud aru. Inimesed on erinevad ja see teeb müügitöö keeruliseks," ütles Argos, kelle sõnul on nende eelis olnud tugev toode, mis tõesti lahendab suure kliendi konkreetse probleemi. "See on viinud meid läbirääkimiste laua taha. Mitte, et me ilmtingimata maha müüksime, aga oleme saanud laua taha."
  Pikemalt saab lugeda bestsales.ee-st.
  Eile nimetasid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit oma konkursil Cleveroni Eesti aasta ettevõtteks.
  Äripäev valis Cleveroni osanikud ja eestvedajad Arno Küti ja Peep Kulla mullu aasta ärimeesteks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.