• Jaga lugu:

  Signaali hollandlasest omanik otsib kompanjoni

  Foto: Raul Mee

  AS Signaal TM otsib nõukogu liikme Tiit Arro sõnul strateegilist investorit, kirjutab Mergermarket. Arro sõnul nõustab tehingut Oaklins M&A Baltics.

  Signaali nõukogu esimees Andri Tõnstein ütles, et ettevõtte uurib "strateegilisi võimalusi".
  Mergermarketi allika kohaselt on müüja "tundmatu Hollandi erainvestor". Äripäev on varasemalt kirjutanud, et tegu on advokaat Thomas Karsten Beutega, kes töötab Šveitsi kinnisvarale keskendunud investeerimispangas Vision Real Estate Investment Management.
  Pärast Äripäeva lugu salapärasest Beutest saadeti Signaalist viimase nimel ka pressiteade, kus ta selgitas, et on investorina sihiks võtnud investeeringud, mis haakuvad targa linna ja targa taristu teemadega. Kuna Signaal TM on tema sõnul just selles valdkonnas tegutsev hästi juhitud, innovatiivne ning kasumlik ettevõte, siis võimaluse tekkides otsustas ta firma omandada.
  Mergermarketi allika info kohaselt on Signaal juba potentsiaalsete investoritega suhtluses ja võib esimese kvartali jooksul tehinguni jõuda. Tiit Arro kirjeldas protsessi omalt poolt kui "lootustandvat".
  Signaal TM on paigaldanud ja hooldanud Tallinna liiklusmärke juba aastaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.