Jaga lugu:

Signaali hollandlasest omanik otsib kompanjoni

Foto: Raul Mee

AS Signaal TM otsib nõukogu liikme Tiit Arro sõnul strateegilist investorit, kirjutab Mergermarket. Arro sõnul nõustab tehingut Oaklins M&A Baltics.

Signaali nõukogu esimees Andri Tõnstein ütles, et ettevõtte uurib "strateegilisi võimalusi".

Mergermarketi allika kohaselt on müüja "tundmatu Hollandi erainvestor". Äripäev on varasemalt kirjutanud, et tegu on advokaat Thomas Karsten Beutega, kes töötab Šveitsi kinnisvarale keskendunud investeerimispangas Vision Real Estate Investment Management.

Pärast Äripäeva lugu salapärasest Beutest saadeti Signaalist viimase nimel ka pressiteade, kus ta selgitas, et on investorina sihiks võtnud investeeringud, mis haakuvad targa linna ja targa taristu teemadega. Kuna Signaal TM on tema sõnul just selles valdkonnas tegutsev hästi juhitud, innovatiivne ning kasumlik ettevõte, siis võimaluse tekkides otsustas ta firma omandada.

Mergermarketi allika info kohaselt on Signaal juba potentsiaalsete investoritega suhtluses ja võib esimese kvartali jooksul tehinguni jõuda. Tiit Arro kirjeldas protsessi omalt poolt kui "lootustandvat".

Signaal TM on paigaldanud ja hooldanud Tallinna liiklusmärke juba aastaid.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum