Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Takerdunud Jaapan pakub võimalust Eesti ettevõtjale

Jaapanis seisma jäänud tehnoloogia areng võiks olla hea võimalus Eesti firmade jaoks, leiavad nii Jaapanisse läinud ettevõtjad kui ka kohalik ekspert.

"Paljudes kohtades ei saa isegi kaardiga maksta," ütles Hiiumaa puidutootja Vesset juht Toomas Pertel ning märkis, et veel paarkümmend aastat tagasi oli Jaapani elektroonika kompetents ulmeline.  Foto: Meeli Küttim

"Ammusel ajal, 40–50 aastat tagasi, oli meil palju innovatsiooni, aga praegu oleme seda kaotamas,“ ütles EASi ekspordinõunik Jaapanis Makoto Suhara. Suhara hinnangul on see hea võimalus uuenduslikele Eesti ettevõtjatele, kes saavad nii siseneda suurele ja stabiilsele Jaapani turule.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt