Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

HKScan pusib raskustes ja lubab uut päästeplaani

HKScani kuuluv Rakvere lihakombinaat.  Foto: Julia-Maria Linna

Rakvere Lihakombinaadi omaniku HKScani kvartalitulemused valmistasid taas pettumuse, ettevõte tahab väljalastavate aktsiatega kasutusse võtta 60 miljonit eurot ja lubab suve jooksul uue päästeprojektiga investorite ette tulla.

HKScani esimese kvartali tulemused olid küll negatiivsed, ent selgelt paremad kui aasta tagasi, ütles möödunud sügisel HKScani uueks juhiks saanud Tero Hemmilä. „Me pole rahul tänaste tulemustega, ent me näeme nõrkade finantstulemuste põhjusi,“ teatas Hemmilä börsiteate vahendusel.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum