Linnamäe suurendas osalust Apollos

Margus Linnamäe ostab Apollo Groupi kaasomaniku Ivar Vendelini välja  Foto: Raul Mee

Ärimees Margus Linnamäe kavatseb kino- ja meelelahutusäris Apollos osalust veelgi suurendada.

Linnamäe suurosalusega firma UP Investi osalus Apollo Groupis kasvab varasemalt 55%lt 80%ni. UP Investis on Linnamäe osalus 78% ja Ivar Vendelinil 20%. Vendelini ettevõte OÜ Sandbach omab edaspidi 20% Apollost.

"OÜ UP Invest ja OÜ Sandbach on sõlminud kokkulepped, mille tulemusena ühine valitsev mõju lõpeb ja edaspidi on OÜ Apollo Group täielikult OÜ UP Invest kontrolli all. OÜ Sandbach jätkab vähemusosanikuna vastavas ärisuunas," teatasid osapooled konkurentsiametile.

Sandbachi juhatuse liige Ivar Vendelin ütles, et tehing oli pikalt ette teada.

Apollo Groupi omaniku UP Invest OÜ juhatuse liige Sven Nuutmann ütles, et UP Invest soovib panustada senisest rohkem Apollo Groupi tegevusse. Nuutmanni sõnul ei muuda antud leping Apollo igapäevaelus suurt midagi. „Me laieneme hoogsalt Lätti ja Leetu. Ka Eestis avaneb juunis Ülemistes Keskuses uus meelelahutusvõimalus,“ ütles Nuutmann.

Koondumise tulemusel ei muutu oluliselt kaubaturgude struktuur, kuna OÜ UP Invest omab juba praegu OÜ Apollo Group üle valitsevat mõju.

Hetkel kuum