• Jaga lugu:

  Tallinna Äripank muutis nime

  Foto: Andras Kralla

  Rahapesuga seostatud Tallinna Äripank teatas lakooniliselt, et muudab oma ärinime. Uue nimega on ka panga koduleht.

  Äripanga uus ärinimi on TBB pank.
  Samuti selgus täna, et panga kaudu ei saa kliendid enam arveldada Suurbritannia naeltes, vahendab Ärileht.
  "Alates 1.04.2019 ei võta vastu ega edasta Tallinna Äripank korrespondentpanga muutuse tõttu makseid valuutades GBP (Suurbritannia nael), CHF (Šveitsi frank) ja DKK (Taani kroon)," teatas pangast Julija Markova väljaandele. "Arveldused GBP-s (Suurbritannia nael) on korrespondentpanga puudumise tõttu endiselt takistatud."
  Täna teatas pank, et alates 1. juulist on arveldused Šveitsi frankides ja Taani kroonides taastatud.
  Eelmisel nädalal kirjutas Äripäev, kuidas kullaäri petuskeemis paistavad Tallinna Äripanga jäljed. Ühes kohtuasjas on kerkinud küsimus, kas Äripanga suurim aktsionär ja tema lähisugulased on seotud kullaäri käibemaksu petuskeemiga.
  Samuti selgus juunis, et rahapesu tõkestamise, klienditeeninduse ning halduse eest vastutavad Tallinna Äripanga osakonnajuhid said kahtlustuse rahapesus ja altkäemaksu võtmises. Kolmest kinnipeetud pangatöötajast kaks on endised politseinikud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Nafta taastub kuus nädalat kestnud langusest
Nafta hind on täna kallinenud rohkem kui dollari võrra, sest investorid loodavad, et koroonaviiruse omikrontüve sümptomid on kerged, ja see aitas riskantsematel varadel kallineda. Lisaks sellele on ebatõenäoline, et Iraan oma eksporti suurendab, nii nagu varem oodati, vahendab Reuters.
Nafta hind on täna kallinenud rohkem kui dollari võrra, sest investorid loodavad, et koroonaviiruse omikrontüve sümptomid on kerged, ja see aitas riskantsematel varadel kallineda. Lisaks sellele on ebatõenäoline, et Iraan oma eksporti suurendab, nii nagu varem oodati, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Vähemalt viis väärt juhtimistera Eesti tippudelt: lihtne vallandamine ja töötajate maavarad
Novembris Äripäeva raadios kõlanud Eesti juhid jagasid oma kogemust, kuidas vallandamine võib olla lihtsam kui see, mida juht tegelikult peaks tegema, kuidas enese ja töötajate piitsutamisest tasub loobuda ning kuidas teha sellist ettevõtet, mida töötajad kiidavad.
Novembris Äripäeva raadios kõlanud Eesti juhid jagasid oma kogemust, kuidas vallandamine võib olla lihtsam kui see, mida juht tegelikult peaks tegema, kuidas enese ja töötajate piitsutamisest tasub loobuda ning kuidas teha sellist ettevõtet, mida töötajad kiidavad.