Äripäev • 11. juuli 2019 kell 14:33

Raadiohommikus: Perlingu ja Keskerakonna võimalikust diilist

Äripäeva raadio hommikuprogramm keskendub reedesele kaaneloole, mis räägib võimalikust kokkuleppest peaprokurör Lavly Perlingu ja Keskerakonna vahel.  Foto: Eiko Kink

Hommikuprogramm keskendub suuresti reedesele Äripäeva kaaneloole, mis räägib võimalikust kokkuleppest, mille on omavahel sõlminud peaprokurör Lavly Perling ja Keskerakond. Teemast räägib saates Äripäeva ajakirjanik Aivar Hundimägi.

Stuudiosse tuleb külla ka Elisa tehnoloogiajuht Toomas Polli, kellega räägime olukorrast 5G sageduslubadega, mille konkursile hiljaaegu konkurentsiamet Levikomi taotlusel pidurit tõmbas.

Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanikult Indrek Mäelt uurime, mida põnevat on nädalavahetusel juhtumas Padisel, kus toimub legendaarne InvesteerimisFestival.

Hommikuprogrammi juhivad Eliisa Matsalu ja Rivo Sarapik.

11.00–12.00 "Äripäev eetris". Ajakirjanikud Indrek Mäe, Jaanus Vogelberg ja Allan Rajavee vaatavad tagasi möödunud nädala tähtsaimatele teemadele.

12.0013.00 "Digiturunduse praktikum". Saates on külas Bolti turundusjuht Karola Karlson, kes räägib sellest, milliseid turunduskanaleid nad kasutavad ning millised neist nende jaoks kõige paremini töötavad. Samuti kuuleme, mida tähendas turunduse jaoks Bolti nimevahetus, ja sellest, kuidas uutele turgudele minekul turundust tehti, et saada nii autojuhte kui ka kasutajaid. Samuti saab teada sellest, kuidas ilma rahata või väikese eelarvega reklaami teha. Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

13.0014.00 "Optibeti spordisaade". Juulikuu saates tuleb külla endine Eesti naiste esireket ja praegune Eesti Tennise Liidu juhatuse liige Maret Ani. Koos võetakse luubi alla Wimbledon, Serena Williams ja Eesti tennise seis. Saate teises pooles arutleme, kas "mugavusajakirjanikud" on vaigistanud Eesti spordiajakirjandust või mitte. Saadet veavad Otto Oliver Olgo ning Dannar Leitmaa.

15.0016.00 "Eetris on ehitusuudised". RB Rail AS Eesti ja Soome esinduse juht Aivar Jaeski räägib tulevase Rail Balticu kiirustest, sõiduaegadest ja reisi mugavustest, mis suurema kiiruse tõttu võimaldab Riiga sõites võrreldes bussiliiklusega ära vaadata kahe filmi asemel ühe. Jutuks tuleb ka raudtee projekteerimine, materjalide varustuskindlus, ehitushanked ning hangete korraldus. Saadet juhib Lauri Leet.

Kuulake raadiot 92,4 MHz või siit.

Hetkel kuum