Viivika Rõuk • 4. august 2019 kell 16:56
Uudised
Ainult tellijale

Danske rahapesuskandaali üks osaline on Londonis kohtu all

Zamira Hajiyeva.  Foto: ZUMA/Scanpix

Aserbaidžaanis miljonite dollarite omastamises süüdi mõistetud pankur Jahangir Hajiyevi abikaasa Zamira peab andma Suurbritannias selgitusi, kustkohast pärinevad miljonid, mida tema ja ta abikaasa on Londonis kulutanud.

Juba aastaid tagasi paistis välja, et Aserbaidžaani suurima panga juht Jahangir Hajiyev ja tema abikaasa Zamira elavad rikkamat elu, kui nende ametlik sissetulek lubaks, kirjutab Bloomberg. Aastatel 2003-2015 kulutas paar Suurbritannias terve varanduse. Nad ostsid 12,8 miljoni euro eest linnamaja kõrgema klassi piirkonnas Knightsbridge’is ja 11,5 miljoni dollari eest golfiklubi ja -rajad Ascoti lähedal. Nad ostsid 38 miljoni euro eest eralennuki. Abikaasa Zamira lehvitas ühel nädalal Harrodsi kaubamajas 35 krediitkaardiga ja kulutas üle 800 000 euro, ostes juveele, kõrgmoodi ja muud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum