Jaanus Vogelberg • 26 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Seakatk ja salmonelloos: toidutootjate valusad õppetunnid

OÜ Sanlind omanik Andres Puksov  Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees/Scanpix

Eesti Ekspress kirjutas teisipäeval M.V.Wooli kalatööstuse probleemidest listeeriabakteriga. Äripäev uuris kahelt toidutootjalt, kuidas nad on suutnud üle saada tootmist tabanud haiguspuhangust.

Andres Puksovi linnukasvatusettevõtet Sanlind OÜ tabas mullu oktoobri alguses salmonellakahtlus, mistõttu tuli hävitada 200 000pealine kanakari. Juba 1994. aastast tegutsenud ettevõte suruti põlvili.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum