Jaanus Vogelberg • 27. september 2019 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Vetevoolud läksid VTA vastu sõtta

Pressikonverentsil osalesid M.V.Wooli juht Mati Vetevool, nõukogu esimees Meelis Vetevool ja vandeadvokaat Allar Jõks.   Foto: Liis Treimann

Viimastel päevadel meedias karmide süüdistuste alla jäänud kalatootja M.V.Wool andis eile keskpäevaks kokku kutsutud pressikonverentsil veterinaar- ja toiduametile (VTA) ja ajakirjandusele jõulise vastulöögi. Ettevõtte sõnumi võib kokku võtta nii: õigusriigis peab kehtima süütuse presumptsioon.

M.V.Wooli Hüüru küla tootmishoonesse sisse astudes oli oodatult tunda kerget kalalõhna. Pressile kaetud laualt vaatasid esmapilgul vastu aga ainult kommid. Peale pressikonverentsi ametliku osa lõppu toodi tagaruumist siiski välja soolakala triiki täis kandik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum