Priit Pokk • 6 jaanuar 2020

OTSE: mis trendid iseloomustavad 2020. aastat?

Luminori peaökonomist Tõnu Palm.  Foto: Andras Kralla

Täna kell 11 eetrisse minevas saates "Kuum tool" vaatame ette, mida võib oodata tänavuselt aastalt.

Luminori peaökonomist Tõnu Palm ning riigikogu väliskomisjoni aseesimees Marko Mihkelson ennustasid eelmise aasta lõpus, et 2019. aastal annab tooni Hiina ja USA vastasseis. Samuti tegid nad ennustusi veel teisteski välispoliitilistes küsimustes.

Saates "Kuum tool" vaatavad Mihkelson ja Palm tagasi sellele, kuidas ennustused täide läksid ning mis trendid ja teemad hakkavad kujundama 2020. aasta välispoliitikat ja maailmamajandust. Päevateemana otsime vastust küsimusele, mis võivad olla USA-Iraani konflikti eskaleerumise tagajärjed. Saadet juhib Priit Pokk.

Kuula saadet "Kuum tool" kell 11 otse siit.

Hetkel kuum