Eliisa Matsalu • 12 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Tippinvestorid annavad Eesti idudele 750 000 eurot

Investeerimisfond Superangel, mille asutajateks on kogenud ettevõtjad ja investorid Veljo Otsason, Rain Rannu ja Marek Kiisa, investeerib taas innovatsiooniga tegelevatesse Eesti idufirmadesse, seekord läheb jagamisele 750 000 eurot.

Ettevõtja Rain Rannu investeerib äripartneritega taas idufirmadesse  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Superangeli partneri Veljo Otsasoni sõnul investeeritakse suure kasvupotentsiaaliga iduettevõtetesse, mis lahendavad tehnoloogia abil olulisi probleeme ning muudavad maailma ja inimeste elu paremaks. Superangeli fookuses on nii tarkvara kui riistvara-robootika ning huviorbiidis on tehisintellekti, masinnägemise ja keeletehnoloogia rakendused, teatas fond.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum