Eliisa Matsalu • 23 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Swedbankiga sõdiv Tavid: elu läks ebamugavaks

Paljud ettevõtjad satuvad pankade hammasrataste vahele vaid sellepärast, et neil satub küsitluses linnuke valesse kasti, ütles valuutavahetusfirma Tavidi juhatuse liige Jüri Martin. Tema sõnul on rahapesu vastu võitlemine läinud Eestis vägagi hulluks.

Tavid AS läks eelmisel aastal Swedbanki vastu kohtusse. Ettevõtte juhatuse liikme Jüri Martini on Eestis rahapesu vastu võitlemisega mindud hullemaks kui mujal Euroopas.  Foto: Ints Kalnins

Eelmise aasta suvel tuli uudis, et paar ettevõtet astusid Swedbanki vastu kohtusse, kuna viimane sulges rahapesu tõkestamise reeglite pärast ootamatult ettevõtete arvelduskontod. Üks ettevõte, kes kohtutee ette võttis, oli valuutavahetusfirma Tavid.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum