Äripäev • 23 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Ametiühingud: töötuhüvitis peaks laienema ka poolte kokkuleppel lõppenud töösuhtele

Ametiühingute Keskliit saatis sotsiaalministrile oma arvamuse töötuskindlustuse seaduse, tööturuteenuste ja -toetuste seaduse muutmise seaduseelnõu väljatöötamiskavatsuse kohta, milles muuhulgas leiab, et töötuskindlustus peaks olema kohustuslik kõigile töövormidele ja tagama kõigile tööd tegevatele inimestele võrdsed tingimused.

Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson  Foto: Raul Mee

Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson sõnas liidu kodulehel, et kindlustatud isikute ringi tuleks laiendada nii, et kindlustuskaitse tekiks kõikidele inimestele, kes maksavad töötuskindlustusmakset sotsiaalmaksuga maksustatud tulult.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum