Jaanus Vogelberg • 24. märts 2020 kell 19:22
Uudised
Ainult tellijale

Kriisiuudised: valitsuselt uued piirangud, kaubandus saab raske hoobi

Valitsus otsustas eile hilisõhtul koroonaviiruse leviku laienemise tõttu kuulutada välja riikliku eriolukorra, pressikonverents Stenbocki majas. Fotol peaminister Jüri Ratas. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics  Foto: Andras Kralla

Valitsus sulgeb kaubanduskeskused, jätteks avatuks toidupoed ja apteegid. Tänaval liikumist piiratakse samuti. Viiruse tõttu on haiglaravil juba 28 inimest.

Täna otsustas valitsus piirata oluliselt inimeste avalikus ruumis liikumist. Alates homsest tuleb avalikes kohtades nagu näiteks välistel mängu- ja spordiväljakutel, randades, promenaadidel, tervise- ja matkaradadel ja avalikes siseruumides hoida teiste inimestega vähemalt kaks meetrit vahet. Kinni lähevad ka kaubanduskeskused, avatuks jäävad eraldiseisvad poed.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum