kinnisvarauudised.ee  • 12. november 2020 kell 10:19
Uudised
Ainult tellijale

Tartu kinnisvarafirma: jälle tullakse üüri hinda alla küsima

Paljud rentnikud arvasid, et kui nemad jäävad koju, siis nad ei pea selle perioodi eest üüri ka maksma, sest valitsus ütles nii, kurdab Kaarsilla Kinnisvara juht Made Vares.   Foto: Kaarsilla Kinnisvara

Kinnisvara arendaja ja haldaja Kaarsilla Kinnisvara juhatuse liikme Made Varese sõnul oli kevadel kolm-neli kuud väga närviline aeg, mis annab teatud määral tunda tänaseni.

Kolmel ülikeerulisel kevadkuul oli Varese sõnul kõige raskem seis büroomajadega. “Paljud rentnikud arvasid, et kui nemad jäävad koju, siis nad ei pea selle perioodi eest üüri ka maksma, sest valitsus ütles nii. Kuigi nii tegelikult keegi muidugi ei öelnud," märkis Vares Kinnisvarauudistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum