Gerli Ramler • 19. jaanuar kell 15:00
Uudised
Ainult tellijale

Miks hinnata ettevõte vara väärtust ning kuidas valida selleks õige meetod?

Grant Thornton Balticu audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper (vasakul) ja finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi   Foto: Äripäev

Koroona-aasta järel on põhjust ettevõtte vara väärtust eriti hoolikalt hinnata. Seda enam, et mõne vara väärtus võib segasel ajal olla hoopis kasvanud, selgub Äripäeva raadio saatest „Kasvukursil”, kus varade hindamisest rääkisid nõustamisagentuuri Grant Thornton Baltic audiitorteenuste valdkonna juht vandeaudiitor Mart Nõmper ja finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi.

Ettevõtte varade väärtuse hindamisest tasub rääkida just nüüd, kuna 31. detsember on ettevõtete jaoks nii-öelda bilansipäev, mil juhtkonnal tuleb teha palju hindamisi nii varade kui ka kohustuste poolel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum