Äripäev • 7. aprill kell 9:21
Uudised
Ainult tellijale

Tallinna haigla juhiks kandideeris 15 inimest, sõelale ei jäänud ükski

Praeguse juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaeg lõppeb mai alguses, kuid haigla nõukogu teeb talle ettepaneku jätkata ametis kuni juuni lõpuni.  Foto: Terje Lepp

Tänavu veebruari lõpus välja kuulutatud avaliku konkursiga Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) juhatuse esimehe ametikohale uut juhti ei leitud, mistõttu jätkatakse uue esimehe leidmist läbi sihtotsingu.

Tallinna linnavalitsuse teatel oodati Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimehe, linnakantsleri ja konkursi valikukomisjoni esimehe Kairi Vaheri sõnul kandidaadilt võimekust haiglat strateegiliselt ja operatiivselt juhtida ning arendada, muu hulgas vastutada ka teenuste kvaliteedi eest ja korraldada igapäevast ravitööd. Vaher märkis, et paraku ei leidnud komisjon avaliku konkursiga haiglale uut juhti ja jätkab uue juhatuse esimehe otsingut sihtotsinguga. Sihtotsingus läbivad kandidaadid samasuguse hindamisprotsessi kui avaliku konkursi kandidaadid. Praeguse juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaeg lõppeb mai alguses, kuid haigla nõukogu teeb talle ettepaneku jätkata ametis kuni juuni lõpuni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum