Allan Rajavee • 3. mai kell 9:21
Uudised
Ainult tellijale

Omniva kasvatas esimeses kvartalis kasumit 33 korda

Omniva kasvatas kasumit peaasjalikult pakiäri toel  Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta talvel maksejõuetuse piiril olnud Omniva kontsern teenis selle aasta esimese kolme kuuga 39,5 miljonit eurot äritulu, millelt saadi 7 miljonit eurot kasumit. Võrreldes 2020. aasta esimese kvartaliga tähendab see 33kordset kasumi kasvu.

Kui aasta varem I kvartali lõpus rakendatud piirangute ajal kasvasid pakimahud mitmekordseks, siis tänavu esimeses kvartalis kasvas maht sellega võrreldes veel 60%, teatas ettevõte. Tänavusele mahtude kasvule avaldab mõju ka see, et taastunud on ka rahvusvaheliste saadetiste liikumine, mis möödunud kevade esimese viiruselaine ajal peaaegu seiskus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum