• Jaga lugu:

  Miljoneid Muugale investeerinud logistikafirma omanik: tarne kolib Euroopasse ja me võidame sellest

  Logistikafirma omanik Fernand Huts. Foto: Andras Kralla

  10 miljonit eurot oma siinse logistikakeskuse laienemisesse investeerinud ühe maailma suurima logistikafirma Katoen Natie omanik ja juht Fernand Huts nentis, et tarneahelatega on olukord hull, kuid Euroopa muutub tarnimisel olulisemaks keskuseks.

  Järgmisel aastal võiks selguda, kas ja kuidas suur segadus tarneahelatega laheneb ning ülekuumenenud nõudlus taandub, kuid suuremaid logistikakeskusi on Eestisse ja laiemalt Euroopasse endiselt vaja, oli Huts kindel. Kuna paljudel tööstustel on tarnetega keeruline, muutub tarneahel üha lühemaks ning rohkem tarnitakse vajaminevaid osi Aasia asemel Euroopast. See võiks siia piirkonda tuua rohkem ladusid ja logistikat. "Ma ütleks, et laohoonete ja logistika äri Euroopas ja siin piirkonnas kasvab.“

  Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

  logi sisse!

  undefined

   Telli Äripäev
   Jaga lugu:
  • Hetkel kuum
  Seotud lood

  Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
  Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
  Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
  Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
  Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
  Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
  Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
  Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
  Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
  Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
  Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
  Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
  Infortar ostis Lasnamäel ärihoone
  Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.
  Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.

  Küpsised

  Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

  Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.