• OMX Baltic−0,24268,95
  • OMX Riga−0,12924,93
  • OMX Tallinn−0,311 742,78
  • OMX Vilnius−0,06999,52
  • S&P 5001,085 564,41
  • DOW 300,3240 415,44
  • Nasdaq 1,5818 007,57
  • FTSE 1000,538 198,78
  • Nikkei 225−1,1639 599
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,0095,69
  • OMX Baltic−0,24268,95
  • OMX Riga−0,12924,93
  • OMX Tallinn−0,311 742,78
  • OMX Vilnius−0,06999,52
  • S&P 5001,085 564,41
  • DOW 300,3240 415,44
  • Nasdaq 1,5818 007,57
  • FTSE 1000,538 198,78
  • Nikkei 225−1,1639 599
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,0095,69
  • 10.04.23, 10:36

Bonzo restorani loomisel sai "peasüüdlaseks" hapendatud kapsas

“Ringisõitmine ja toidutelgiga rändamine oli päris räige ettevõtmine. Elasin need päevad üle valuvaigistite ja veini peal,” räägib muusikuna tuntud Andrus “Bonzo” Albrecht. Nii ekstreemset elustiili ei tule tal harrastada juba pea kaks aastat, sest suvel saab kodulinnas Rakveres asuv paikne ja õdus restoran Bonzai kaheaastaseks ning elu ratastel ja telgis on möödanik.
Andrus "Bonzo" Albrecht pole Bonzais lihtsalt omanik, vaid toimetab seal ise pottide ja pannide juures.
  • Andrus "Bonzo" Albrecht pole Bonzais lihtsalt omanik, vaid toimetab seal ise pottide ja pannide juures.
  • Foto: Liis Treimann
On teisipäevane pealelõuna. Kevad on võtmas võimust, päike tungimas igast aknaruudust ruumi, Bonzai terrass lumest sulamas. Bonzo, põll ees, võtab meid vastu, suunab lauda ja palub vabandust, et peame pisut ootama – tal on vaja köögis lõpetada pooleliolev asjatoimetus. Jah, sama kitarriga muusik, keda oleme näinud teleris ja lavadel, on nüüd restoraniomanik ja veel selline, kes ka päriselt ise hakib, küpsetab ja keedab.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele