KOGU Resto ja Pagari pagaritöökoda läheb peagi hingusele, kinnitas äri kaasomanik ja brändikokk Pavel Gurjanov. „See on äri ümberstruktureerimine, et keskenduda sellele, mis paremini välja tuleb.“

- Kuulus restoranipidaja Pavel Gurjanov loobub osast ärist, et keskenduda sellele, mis tal kõige paremini välja tuleb.
- Foto: Aleksei Šiškin
KOGU koduleht kutsub külastajaid oma pagariärisse tegelikult siiani. Kuid mitte enam kauaks. Alates septembrist läheb pagariäri kinni, alles jääb KOGU restoran. Külastajad küll armastasid seda pagarikoda, ent siiski polnud ta piisavalt populaarne, et end ära tasuks. Töö kaotab mitu inimest.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Internetiühenduse olulisust on raske üle hinnata – see on nüüdseks nagu enamiku ettevõtete selgroog. Ühenduse tõrkumine võib töö täiesti seisata ning tuua kaasa tuhandeid või isegi kümneid tuhandeid kahju. See mõjutab tööviljakust, küberturvalisust, kliendikogemust, töötajate rahulolu – ning võib hakata pärssima isegi ettevõtte arengut.