Järgmisel laupäeval avab Rakveres uksed kohvik-restoran Read.

- Aprilli alguses kirjutasime ukrainlastest abielupaarist Oleksandrist ja Irynast, kes tegid ettevalmistusi Rakveres uue restorani avamiseks. Nüüd on ettevalmistustega jõutud lõpule ning uus toidukoht avab uksed järgmisel nädalal.
- Foto: Rahel Lepp
„Kuigi mõned viimased detailid on veel viimistlemisel, oleme valmis teid vastu võtma hubases kirjanduslikus õhkkonnas, kus kohtuvad maitsed, aroomid ja inspiratsioon. Meie menüü pole lihtsalt toit — see on rännak läbi armastatud raamatute lehekülgede, alates klassikast kuni tänapäevani, muinasjuttudest müstikani,“ tutvustasid uut toidukohta restorani sotsiaalmeedia lehel selle omanikud, kelleks on ukrainlastest abielupaar Iryna ja Oleksandr.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Rakvere kulutuurikeskus loodab selle aasta jooksul leida valmivasse Ukuaru muusikamajja toitlustaja, kes oleks valmis avama uue söögikoha, mis töötaks vähemalt kuus päeva nädalas ja oleks avatud ka päeval ehk kui üritusi ei toimu.
Kas olete kunagi restoranis süües mõelnud, kust pärinevad väikesed võrsed, mis on elegantse hooletusega prae peale riputatud, või eredavärvilised õied magustoidul? Täiesti võimalik, et need on kasvatatud Tapa vallas Jootme külas, kus tegutseb ettevõte OÜ Pisirohe.
Tamsalus valmivad ainulaadsed pitsad – pitsatainas ei kerki mitte pärmiga, vaid juuretisega. Pärli Pizza nagu kõlab brändinimi, sai alguse üsna juhuslikult.
Kristina Litvjak (38) on fotograaf ja peab koos elukaaslase ja sõpradega Rakveres pitsakohta Ciao Bella. “Kahel alal tegutsemine sobib mulle – kui ühest väsin, maandan end teise tegevusega,” on naine praeguse asjade korraldusega rahul. Fotograafiks õppis ta ise, söögitegemise nipid said selgeks Austraalias farmis töötades.
Ettevõtte autopark on märksa enam kui lihtsalt kulurida raamatupidamises. See mõjutab lisaks kuludele töötajate mugavust ja üha enam ka ettevõtte mainet. CO2 jalajälg on muutumas üheks oluliseks mõõdikuks, mille järgi hinnatakse, kui vastutustundlikult ja targalt ettevõte oma ressursse juhib.