Arvamused
Ainult tellijale

Mälutest Siim Kallasele

"Ammused ajad," vastas mulle toonane eurovolinik Siim Kallas, ja kõndis reipal sammul eest ära. Ta vaikis, vältis, ja põgenes… Radissoni Blu hotelli lifti, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Katariina Krjutškova.

Katariina Krjutškova  Foto: Andras Kralla

See oli aastal 2013, kui tahtsin temalt vastuseid saada 1999. aastal Reformierakonda riigikogu valimistel rahastanud ettevõtte R-Hoolduse kohta. Nüüd küsisin Kallase käest täpselt selle sama hämara perioodi kohta aastast 1999. Sel korral aga hoopis ühe jutuajamise kohta ettevõtjaga ja VEB Fondi sertifikaadiomanikuga Vambola Kolbakoviga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum