Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Indrek Raudjalg: Aafrika – ainult tugevatele ja kannatlikele

Kiiret majanduskasvu näitav Sahara-alune Aafrika on järgmine võimaluste piirkond, aga siia laieneda plaanivatel firmadel tuleb enne investeerimisotsuse tegemist väga tugevasti arvesse võtta kohalikku reaalsust, kirjutab Keenias äri- ja kommunikatsiooninõustamise teenust pakkuv Indrek Raudjalg Äripäeva essees.

Indrek Raudjalg.  Foto: Veiko Tõkman

Kõigepealt positiivsest: mul on üle seitsme aasta on olnud võimalus vaadata lähemalt Ida-Aafrikas, peamiselt Keenias ja Tansaanias toimuvat. Üldine järeldus: teha saaks neil turgudel kõike, sest kõike saab teha olemasolevast paremini.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum