Ene-Margit Tiit • 14 september 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Ene-Margit Tiit: vaadakem maanteedest kaugemale, vajame terviklahendust

Eesti jaoks on oluline terviklik transpordivõrk, mis rahuldab kõigi Eesti elanike vajadusi praegu ja ettenähtavas tulevikus, võimaldades niihästi Eesti-siseselt kõigi asulate vahelist liikumist kui ka mugavat ühendust muu maailma oluliste sõlmpunktidega, kirjutab rahvastikuteadlane ja statistik, Tartu Ülikooli emeriitprofessor Ene-Margit Tiit vastuses Äripäeva arvamusliidrite ja juhtide küsitlusele.

Ene-Margit Tiit.  Foto: Arno Mikkor

Kogu Eesti transpordivõrku – nii maanteid, raudteid, veeteid kui ka õhutransporti – tuleb käsitleda ühtse tervikuna ja hinnata, kus on kõige suuremad probleemid ning missugused investeeringud neid probleeme kõige tõhusamalt lahendavad, lähtudes eeskätt Eesti elanike seisukohast.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum