Ene-Margit Tiit • 14. september 2019 kell 6:00
Arvamused
Ainult tellijale

Ene-Margit Tiit: vaadakem maanteedest kaugemale, vajame terviklahendust

Eesti jaoks on oluline terviklik transpordivõrk, mis rahuldab kõigi Eesti elanike vajadusi praegu ja ettenähtavas tulevikus, võimaldades niihästi Eesti-siseselt kõigi asulate vahelist liikumist kui ka mugavat ühendust muu maailma oluliste sõlmpunktidega, kirjutab rahvastikuteadlane ja statistik, Tartu Ülikooli emeriitprofessor Ene-Margit Tiit vastuses Äripäeva arvamusliidrite ja juhtide küsitlusele.

Ene-Margit Tiit.  Foto: Arno Mikkor

Kogu Eesti transpordivõrku – nii maanteid, raudteid, veeteid kui ka õhutransporti – tuleb käsitleda ühtse tervikuna ja hinnata, kus on kõige suuremad probleemid ning missugused investeeringud neid probleeme kõige tõhusamalt lahendavad, lähtudes eeskätt Eesti elanike seisukohast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum