Tarvo Lindma • 23. detsember 2019 kell 8:41
Arvamused
Ainult tellijale

Tarvo Lindma: rahapesuvastase võitluse varjuküljed, osa 2/2

Rahapesu ja terrorismi tõkestamine on igati vajalikud ja möödapääsmatud, kuid suures võitlustuhinas on jäänud tagaplaanile või lausa märkamata mitu sellega kaasnenud negatiivset arengut ja mõju ettevõtluskeskkonnale, kirjutab advokaadibüroo Supremia partner, vandeadvokaat Tarvo Lindma.

Tarvo Lindma.   Foto: Liis Treimann

19. detsembril ilmunud artiklis käsitlesin rahapesuvastase võitlusega kaasnenud pankade lahmivat ja kontrollimatut survet ausatele ettevõtjatele ning osutasin sellele, et riik võiks selles osas sekkuda reeglite muutmisega. Kuid lisaks pankadele on ka riigi enda rahapesuvastasel võitlusel märkimisväärsed varjuküljed.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum