Urmas Viilma • 14 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Urmas Viilma: täida tuludeklaratsioon ja tee head!

Kõik, kellel on võimalus oma tulumaks tagasi saada, võiksid muuta oma tuludeklaratsiooni annetuste kaudu heategude deklaratsiooniks, soovitab EELK peapiiskop Urmas Viilma.

Peapiiskop Urmas Viilma.  Foto: EELK / Erik Peinar

Kui sõbrapäev saab õhtusse, on võimalik hakata täitma seekordset tuludeklaratsiooni. Mäletan oma Ameerika sõpru kirjeldamas sealse tuludeklaratsiooni esitamise protsessi ja sellega kaasnevaid vaevusi. Mulle kirjeldati nende deklaratsiooni kui tapeedipaani, millel olevaid lahtreid ja ridu olevat sadu. Samuti ei suutvat deklaratsiooni kantud summadega tehtavaid arvutuskäike keegi päris lõpuni mõista ja esimesel katsel kohe õigesti kokku arvutada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum