Margus Tsahkna • 13. mai 2020 kell 9:10
Arvamused
Ainult tellijale

Eesti 200 juhatuse liige: praegune võimulepe tuleks prügikasti saata

Margus Tsahkna.  Foto: Tanel Meos

Senisel kujul koalitsioonilepingut on vaja valitsust moodustavatele erakondadele, kuid mitte riigi arenguks, kirjutab erakonna Eesti 200 juhatuse liige Margus Tsahkna kommentaariks arvamuskonkursil Edukas Eesti kolmanda koha saanud Kuldar Leisi ideele, et tõelise lepingu võiksid erakonnad sõlmida alles 100 päeva pärast valitsuse töölehakkamist.

Meie seniste koalitsioonilepingute häda seisneb visioonituses, kuna keegi ei saa aru, millist probleemi riigi arengu mõttes lahendatakse. Kuhu tahavad valitsuserakonnad jõuda, millist arenguhüpet saavutada ja mis on koalitsioonilepingu lõpuks saavutatud tulemus? Miks see nii on? Vastus seisneb tõsiasjas, et riigi arenguks ei olegi seniseid koalitsioonilepinguid vaja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum