Meelis Kitsing • 14. oktoober kell 12:00
Arvamused
Ainult tellijale

Homse Ameerika nägu. Sõda suurima majandusvõimu tiitli nimel jätkub

EBSi rektor Meelis Kitsing.  Foto: Liis Treimann / Anti Veermaa

Ükskõik, kas edu saadab Donald Trumpi või Joe Bidenit - USA presidendivalimised ei too lõppu kaubandus- ja tehnoloogiasõjale Hiinaga, kirjutab EBSi rektor Meelis Kitsing Äripäeva USA presidendivalimisi kajastavas rubriigis „Homse Ameerika nägu“.

USA presidendivalimised ei lõpeta nii või teisiti vastasseisu USA ja Hiinaga laiemalt ja tehnoloogiasõda konkreetsemalt. Kuigi vastasseisu stiil võib muutuda, jäävad seda vedavad sisuliselt tegurid samaks. Euroopa Liidu riigid peavad koostööd tugevdama strateegilistes valdkondades vältimaks selle vastasseisus hammasrataste vahele jäämist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum