• Jaga lugu:

  Microsoft vallandab suure osa reklaamimüügi osakonnast

  MicrosoftFoto: Bloomberg

  Ananüümsed allikad on Business Insiderile vihjanud, et Microsoft on vallandamas suurt osa reklaamimüügile suunatud üksusest.

  Ettevõttes toimuvad reklaamiosakonna vallandamised mõjutavad töötajaid USAs, Suurbritannias ning teistes globaalsetes kontorites, mis on seotud reklaamide müümisega MSN-i, Bing-i, Xbox-i, Outlook-i ja Skype'i.
  Allikate sõnul on Microsofti müügimeeskonna koondamislaine üks suurimaid Microsofti ajaloos, mõjutades kuni 18 000 töötajat üle maailma.
  Microsofti kõneisik kommenteeris Business Insiderile koondamisi järgmiselt: “Me oleme teinud veel ühe sammukese lähemale lõpetamaks ligi 18 000 inimese koondamised, millest esmakordselt räägiti juulis. Tänane tööjõu hulga vähenedamine toimub erinevates üksustes ning erinevates riikides.”
  Tehnoloogiauudiste veebileht CRN.com teatas selle nädala alguses, et Microsoft on sulgenud ülemaailmseid kontoreid ja laiali saatnud meeskondi, mis tegelevad tipptasemel reklaamifirmadega suhtlemisega.
  Microsofti reklaamimeeskonna juhtkond, mida juhib Frank Holland jääb aga koondamisest puutumata.  
  Eelmisel aastal kuulus ettevõttele kõigest 2,45% globlaasest reklaamiturust, selgub eMarketeri andmetest. Turgu juhib Google 31,92% turuosaga ning talle järgneb Facebook 5,82% turuosaga. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Combimill sai konkurentsiametist tehinguks loa
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.