• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Adidas tahab Hiinas avada 3000 poodi

  AdidasFoto: epa

  Saksa sporditoodete valmistaja Adidas AG teatas, et plaanib aastaks 2020 avada Hiinas 3000 uut poodi.

  Praegu on Adidasel Hiinas 9000 poodi ning uute poodide avamisega näitab ettevõte, et Hiina majanduse nõrgenemine pole sporditoodete tarbimist veel vähendanud. Adidase esindaja Colin Currie ütles The Wall Street Journalile, et sihikule on võetud Hiina väiksemad linnad, mis kasvavad prognooside järgi järjest suuremaks ja seda isegi majanduslikult keerukatel aegadel.
  „Me oleme ettevaatlikult optimistlikud,“ ütles Curre. Ta lisas, et Hiina turul hoitakse tähelepanelikult silma peal, kuna sellest on saanud ettevõtte kõige kiiremini kasvav turg. Adidase müük on Hiinas kasvanud, kuigi näiteks paljud kiirtoidurestoranid nagu Yum Brands, Pizza Hut ja KFC on pidanud tundma müügi langust.
  Eile teatas Adidas, et Hiinas kasvas 2015. aastal müük 18 protsenti. Neljandas kvartalis suurenes müük 16 protsenti.
  Adidase aktsia on Saksa börsil tõusnud aastaga peaaegu 37 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.