Indrek Mäe • 22. september 2016 kell 7:18

OEG osanik: aktsia võib valuliselt reageerida

Mängulaud kasiinos  Foto: Raul Mee

Olympic Entertainment Groupi aktsionäri Charlie Viikbergi hinnangul võib ettevõtte aktsia Poola litsentsi lõppemisele valuliselt reageerida ning seda ettevõtte nõrga kommunikatsiooni tõttu.

Viikberg on pettunud, et kontsern hoidis informatsiooni Poola litsentsi võimaliku lõppemise kohta pikalt aktsionäride eest saladuses. „Avaliku börsiettevõtte puhul oleks olnud elementaarne, et majandustegevust oluliselt mõjutada võivate aspektide kohta saadetakse välja minimaalselt börsiteade,“ ütles Viikberg. "See peaks isegi kirjas olema, et börsiteade tuleb sellistel juhtudel avalikustada" viitas väikeaktsionär sellele, et ettevõte võib olla rikkunud börsireegleid.

Juhul kui kasiinolitsentsi ei õnnestu pikendada, võib Viikbergi hinnangul Olympicu aktsia sellele lühiajaliselt väga negatiivselt reageerida. „Kuna paljudele investoritele võib uudis ootamatult ja üllatusena tulla, on selge, et nad on pettunud,“ märkis ta. „Tingimustes, kus informatsiooni on vähe, võivad müügiotsused kergesti tekkida.“

Hetkel kuum