Indrek Mäe • 24. september 2016 kell 8:15

OEG osanik: kommunikatsioon on ikka väga kehva

Charlie Viikbergile kuulub ligi 44 000 kasiinofirma aktsiat.  Foto: Raul Mee

Olympic Entertainment Groupi väikeaktsionär Charlie Viikbergi arvates on ettevõtte juhtkonna suhtlus investoritega kõvasti soovida jätnud ning Poola äri külmutamine mõjub aktsiale vähemalt esialgu valuliselt.

Eelkõige on Viikberg pettunud OEG juhtkonnas, kes raskusi Poolas investoritele minimaalselt selgitasid. „Kommunikatsioon on ikka väga kehva,“ ütles ta. „Halbu uudiseid on küll inimlik varjata, kuid investorina tahaks teada kohe, kui need tekivad,“ sõnas Viikberg.

Viikberg ütles, et sarnane juhtum on aset leidnud ka Ukrainas, mille peale OEG on lubanud asja kohtusse anda, kuid edasist infot pole suudetud siiani investoriteni tuua.

Samuti hakkab OEG aktsia esmaspäeval tõenäoliselt langema. „Usun, et aktsia saab esmaspäeval korralikult sisse,“ arvas Viikberg. „Pikas perspektiivis tähendab see aga ühekordset mahakandmist, mille efekt on 10-11 miljonit eurot, pluss 1 miljon kulusid, mis on seotud tegevuse peatamisega,“ lisas investor.

Siiski usub väikeaktsionär, et Poola turul toimuva mõju ettevõttele pikas perspektiivis suurt mõju ei avalda. Selle, mida teeb Viikberg hetkel käes olevate OEG aktsiatega, otsustab ta lähtuvalt hinna kõikumise ulatusest.

Olympic Entertainment Groupi (OEG) kasiinolitsents Poolas aegus ning ettevõtte peatab kuni uue tegevusloa saamiseni oma tegevuse. Lisaks teatas OEG, et sulgeb makromajanduslikust olukorrast tulenevate kehvade väljavaadete tõttu oma Valgevene tütarettevõtja.

Hetkel kuum