Pille Ivask • 23. november 2016 kell 6:00

Apple kaalub kokkuvolditavat iPhone’i

Steve Jobs tutvustas maailmale esimest iPhone'i 2007. aasta jaanuaris toimunud Macworld Expol.  Foto: EPA

Apple on registreerinud enda nimele kokkuvolditava iPhone’i patendi, kirjutab CNN Money.

Paindliku ekraaniga seadmete patendi registreeris Apple 2014. aasta juulis. Kuigi ettevõte registreerib enda nimele palju patente ning seejärel jutud ühest või teisest tehnoloogilisest uuendustest kaovad, võib uskuda, et patentide näol saab mõneti prognoosida, missugusena näeb Apple ette nutiseadmete tulevikku.

On siiski üsna ebatõenäoline, et me kokkuvolditavat iPhone’i õige pea näeme. Küll aga rõhutab ettevõtte registreeritud patent seda, et OLED-ekraane on võimalik painutada ning seega kasutajale mugavamaks muuta. Mõelgem kas või seadme taskusse mahutamisele.

CNN Money andmeil on Apple registreerinud ka patendi nutiseadmele, mille kõik küljed on kasutatavad ekraanina, samuti on ettevõte registreerinud nutiprillide patendi.

Hetkel kuum