Rainer Saad • 3 veebruar 2017

Tallink vedas jaanuaris rohkem reisijaid

Tallinki laev Megastar  Foto: Talllink

Tallink Grupp teatas, et jaanuaris kasvas nii reisijate kui ka kaubaveo ühikute arv.

Laevanduskontsern vedas möödunud kuul 561 493 reisijat, mis on ligi 1% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta jaanuariga. Veetud kaubaveoühikute maht suurenes 1,8% võrra 24 904 ühikuni ning veetud reisijate sõidukite maht vähenes 0,8%, 68 189 ühikuni, mis on 0,8% vähem.

Soome-Rootsi liinil kasvas reisijate arv 1,2%, Läti-Rootsi liinil 34%. Eesti-Soome liinil langes reisijate arv 1,1%, Eesti-Rootsi liinil 6%.

29. jaanuaril alustas uus veeldatud maagaasil (LNG) töötav kiire reisilaev Megastar Tallinna-Helsingi liinil Tallink Shuttle, asendades kiire reisilaeva Superstar. Samal liinil ei sõitnud 15 päeva korralise hoolduse tõttu kiire reisilaev Star.

Eesti-Rootsi liinil ei sõitnud korralise hoolduse tõttu reisilaev Victoria I 12 päeva.

Vaata kogu statistikat siit.

Hetkel kuum