Indrek Mäe • 9 aprill 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Pensionireform seab investeeringud surve alla

Koalitsioonileppes kajastuv pensionireform vähendab kardetavasti Eestisse tehtavaid investeeringuid ning samba poolt pakutavat tootlust ka nende jaoks, kes otsustavad pensioni vana viisi edasi koguda.

Foto: Andras Kralla

Isamaa, EKRE ja Keskerakonna plaan näeb ette, et teise sambaga liitumine toimub ka edaspidi automaatselt, kuid avalduse alusel on võimalik nii sinna kogunenud kui ka edaspidi tehtavad 2+4protsendilised maksed kahe aasta möödudes oma isiklikule investeerimiskontole suunata. Investeerimiskontolt saab igaüks selle summa soovi korral kas iseseisvalt edasi investeerida või välja võtta ning seda oma parema äranägemise järgi kasutada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum