Rait Kondor • 25. juuli 2019 kell 17:33
Börsiuudised
Ainult tellijale
Anheuser-Busch InBev teatas oodatust paremast kasumist.   Foto: EPA/JULIEN WARNAND/TRACEY NEARMY

Maailma suurim õlletootja teatas müügimahtude kiirest kasvust

Maailma suurim õlletootja Anheuser-Busch InBev tuli välja prognoose ületanud kvartalitulemustega, kui õllemüük kasvas viimase viie aasta kiireimas tempos, kirjutab Reuters. Kasvule aitas kaasa müügimahtude kasv Ladina-Ameerikas, Euroopas ja Aafrikas ning eelmise aastaga võrreldes hiljem toimunud ülestõusmispüha.

Budweiseri, Corona ja Stella Artois’ tootja ütles, et teises kvartalis tõusis õllemüük eelmise aasta sama ajaga võrreldes 2,1% võrra. Hindade tõus ning tarbijate eelistuse liikumine kõrgema hinnaklassiga õllede suunas tähendas, et käive ja kasum tõusid mahtude kasvust isegi rohkem.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum