Kristjan Kurg • 5. aprill kell 13:38
Börsiuudised
Ainult tellijale

Arco Vara aktsionärid müüsid suurosanikule üle miljoni aktsia

Arco Vara endine tegevjuht Tarmo Sild on ülevõtupakkumise teinud Alarmo Kapitali omanik ja tegevjuht.  Foto: LIIS TREIMANN

Kinnisvaraarendaja Arco Vara aktsionärid müüsid ettevõtte suurosanikule Alarmo Kapitalile üle miljoni aktsia, millega viimase osalus tõuseb 66 protsendini. Alarmo Kapitali üks omanikke on Arco Vara endine tegevjuht Tarmo Sild.

2. märtsil tegi Alarmo Kapital ülevõtupakkumise kõigi Arco Vara aktsiate omandamiseks. Arco Vara aktsionärid nõustusid Alarmo Kapitalile müüma 1,28 miljonit aktsiat, mis moodustab ligikaudu 14,3 protsenti kõigist Arco Vara osakutest. Ostuhinnaks jäi Alarmo Kapitali pakutud 1,30 eurot. Praegu kaupleb Arco Vara 1,37 euro juures, mis tähendab, et Alarmo Kapital sai aktsiad turuhinnast soodsamalt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum