Investor Toomas: kiidan oma pensionihaldurit!

Berkshire Hathaway aktsionäride koosolek on tõeline müügi- ja meediapidu.  Foto: investor Toomas
investor Toomas • 8. august 2016 kell 13:00
Investor
Ainult tellijale

Olgugi et minu ameeriklasest pensionivalvur pole mulle viimase aastaga vähemalt silmanähtavalt sentigi vanaduspõlveks juurde tekitanud, olen talle siiski tänulik – vähemalt on kõik talle usaldatud dollarid endiselt alles.

Tõtt-öelda tagabki just ülemöödunud kevadel ookeani taga kasvama pandud rahanatuke minu teiste aktsiaosaluste kõrval neil päevil mulle vaat et kõige rahulikuma ööune. Ja kui minu 15 000 euro suuruse investeeringu turuväärtus peakski aeg-ajalt kukkuma, siis tuletan endale lihtsalt meelde, et investeeringu eest kannab hoolt igati krapsakas ja vitaalne vanahärra, kellest edukamat investorit inimkond seni veel ei tunne.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum