Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kas saan lõpuks kontol seisva raha Omarahas tööle?

Olen mitu kuud juba mõtisklenud, kuhu portaali järgmisena siseneda võiksin. Kuigi Mintosest liigub raha välja hästi ja valikut on piisavalt, siis olen oma ühisrahastusse planeeritud 20 000 eurost Mintosesse suunanud 11 000 eurot ehk üle poole rahast. Hetkel seda rahasummat suurendada ei ole planeerinud.

Omaraha portaali loojad on värske kodumaise Holm Banki taga ning eelnevalt Liisi järelmaksuga seotud olnud ehk omavad kogemust finantssektoris asjade ajamisel ja laenuvõtjate krediidivõimekuse hindamisel.  Foto: Omaraha.ee ekraanitõmmis

Mul olid suured lootused ja ootused Crowdestate’is tegutsema hakates, et saan seal arendusprojektidesse raha panna ja portfelli keskmist tootlust kergitada, ent kokkuvõttes olen väga suure vaevaga tööle saanud ainult paar tuhat eurot. Seega ei jäänud muud üle, tuli võtta ette uus portaal ja esmasest taustauuringust tuli läbi kaks valikut – Omaraha ja Estateguru.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum