investor Toomas • 4. november 2019 kell 14:50
Investor Toomas
Ainult tellijale

Oh sa jutt, kuidas kasvab kasum ja rahahunnik kontol!

Oli ka juba aeg, et ketšupitootja Kraft Heinz saaks august välja ja upitaks ühe minu investeeringu Berkshire Hathaway majandustulemust nii, et viimase ärikasum hüppaks lausa 14 protsenti ehk uue rekordini.

Kuigi panustamine Kraft Heinzi on vanameistrile peavalu põhjustanud, pole Buffett selle investeeringuga sugugi miinuses. Tema investeering on alates ostust kasvanud 7 miljardit dollarit.  Foto: Reuters/Scanpix

Berkshire Hathaway, kuhu mul on paigutatud üle 15 000 euro, viimaseid majandustulemusi ja kasumi kasvu põhjusi uurides selgus, et ligi kolmandik Berkshire'i kolmanda kvartali tulude kasvust tuli ketšupi- ja külmutatud toidu tootja Kraft Heinzi paranenud majandusnäitajatest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum