investor Toomas • 11. märts kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Tänan, ei! Seda aktsiat ma oma portfelli tagasi ei igatse

Investor Toomas vaatas eelmise aasta müügiotsusele ja LHV ostmise otsusele tagasi ja võis oma tegutsemisega rahule jääda.  Foto: Anti Veermaa

Kui eelmise aasta kevadel börs suuna alla võttis ja mu portfellis verelaskmine lahti läks, tundus pärast raju raugemist tibusid üle lugedes, et suitsutootja Altria aktsia pidas üheskoos Microsofti ja Apple'iga kõige paremini vastu.

Sellegipoolest müüsin Altria oma porfellist oktoobri lõpus. Nüüd küsib lugeja, kas praeguse seisu pealt võtaksin Altria oma portfelli tagasi. Niisiis vaatasin üle, kas mu otsus Altriat (MO) müüa oli ikka õige ja kas praegu vääriks aktsia taas mu portfelli pääsemist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum