investor Toomas • 30. august 2018 kell 3:00
Investor
Ainult tellijale
Apple telefonid karpides ootamas  Foto: Reuters/Scanpix

Ootan heldet õunasügist

Minu jaoks on kindel märk sügise tulekust spekulatsioon selle üle, mis tooteid Apple nüüd oktoobris rahva ette paiskab.

Apple´i toodete ennustamine on sport, millel tundub olevat rohkem fänne kui jalgpallil. Kas uus Mac tuleb odav või kallis, jäme või õhuke – see arutlus jõuab maailma majanduslehtedes esikohale ja enesest lugupidavad USA väljaanded trumpavad üksteist üle anonüümsete Apple´i töötajate leidmises, kes siis palukesi näljaste fännide ja veel näljasemate investorite ette söödavad. Minagi ootan värskelt triljonifirmalt omajagu häid uudiseid, sest viimaste kuude tähelend paneb – nagu Apple´i puhul ikka – küsima, kui kauaks seda pidu jagub.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum