investor Toomas • 30. august 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Apple telefonid karpides ootamas
Apple telefonid karpides ootamas  Foto: Reuters/Scanpix

Ootan heldet õunasügist

Minu jaoks on kindel märk sügise tulekust spekulatsioon selle üle, mis tooteid Apple nüüd oktoobris rahva ette paiskab.

Apple´i toodete ennustamine on sport, millel tundub olevat rohkem fänne kui jalgpallil. Kas uus Mac tuleb odav või kallis, jäme või õhuke – see arutlus jõuab maailma majanduslehtedes esikohale ja enesest lugupidavad USA väljaanded trumpavad üksteist üle anonüümsete Apple´i töötajate leidmises, kes siis palukesi näljaste fännide ja veel näljasemate investorite ette söödavad. Minagi ootan värskelt triljonifirmalt omajagu häid uudiseid, sest viimaste kuude tähelend paneb – nagu Apple´i puhul ikka – küsima, kui kauaks seda pidu jagub.

Ma olen mitu korda lubanud õunafirma kogu täiega portfellist maha müüa, aga tundub, nagu tunnetaks ta iga kord, kui ma temast halvasti mõtlen, sest siis saab ta õige tõusuhoo kätte. Nüüd tahab ettevõte klientidelt raha taskust välja tõmmata terve hulga uute toodetega.

Uued telefonid

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt