investor Toomas • 30. august 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Apple telefonid karpides ootamas  Foto: Reuters/Scanpix

Ootan heldet õunasügist

Minu jaoks on kindel märk sügise tulekust spekulatsioon selle üle, mis tooteid Apple nüüd oktoobris rahva ette paiskab.

Apple´i toodete ennustamine on sport, millel tundub olevat rohkem fänne kui jalgpallil. Kas uus Mac tuleb odav või kallis, jäme või õhuke – see arutlus jõuab maailma majanduslehtedes esikohale ja enesest lugupidavad USA väljaanded trumpavad üksteist üle anonüümsete Apple´i töötajate leidmises, kes siis palukesi näljaste fännide ja veel näljasemate investorite ette söödavad. Minagi ootan värskelt triljonifirmalt omajagu häid uudiseid, sest viimaste kuude tähelend paneb – nagu Apple´i puhul ikka – küsima, kui kauaks seda pidu jagub.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt