investor Toomas • 23. juuni 2018 kell 7:15
Investor
Ainult tellijale

Facebook tasuliseks

Instagrami ootavad ees muudatused  Foto: EPA-EFE

„Facebookist jääb alati üks versioon, mis on tasuta,“ ütles ettevõtte juht Mark Zuckerberg aprillis USA senati ees selgitusi andes. Nüüd ollakse öeldu järgi tegutsemas ja otsitakse tasuta versiooni kõrvale ka tasulist varianti.

Testitakse erinevaid võimalusi. Ühe variandina saavad Facebooki gruppide administraatorid küsida pakutava sisu eest igakuist tasu alatest 4,99 dollarist kuni 29,99 dollarini. Kuigi testperioodil oma lõivu ei võta, võivad üle miljardi inimese, kes gruppidesse kogunenud, õnnestumise korral tuua tubli lisatulu. Ja Facebook ei peaks tegema muud kui pakkuma platvormi, sisu tuleb juba ise.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum