Marili Niidumaa • 21. juuni kell 9:21
Juhtimine
Ainult tellijale

4 soovitust, et püsida ka 2030. aastal konkurentsis

Uuenduste, strateegia ja operatsioonide valdkonna juhtiv teadlane Gary Pisano on viimased viis aastat uurinud ettevõtete kasvu ja aitab juhtidel oma visiooni ellu viia.  Foto: Erakogu

Kasv – see on kõige olulisem teema, mis tiksub iga ettevõtte tegevjuhi ja kõigi juhtkonna liikmete peas, igal tegevusalal ja kõikjal maailmas. Ja ometi teatakse väga vähe sellest, kuidas tulutoovat kasvu juhtida, hallata ja säilitada.

Kui kiiresti saab ettevõte tegelikult tulutoovalt kasvada? Millist mõju avaldab kiire kasv ettevõtte kultuurile? Kuidas leiavad ettevõtted uusi kasvule viivaid võimalusi? Ja millal on parim tee teine ettevõte üle võtta, millal enda ettevõtet orgaaniliselt kasvatada? Uuenduste, strateegia ja operatsioonide valdkonna juhtiv teadlane Gary Pisano on viimased viis aastat uurinud ettevõtete kasvu ja aitab juhtidel oma visiooni ellu viia.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum